ΝΑ'ΜΑΣΤΕ

Διαφημίσεις και όχι μόνο!

Η ΕΚΘΕΣΗ ELECTROTEC ΞΕΚΙΝΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εντυπωσιακή όπως πάντα, πλούσια σε εκθέματα, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και με αρκετές καινοτομίες στη διοργάνωση, αναμένεται η 6η διεθνής έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» που συμπληρώνει φέτος μια δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας στο εκθεσιακό γίγνεσθαι της χώρας εισάγοντας στο χώρο μια νέα αισθητική και υψηλά στάνταρ ποιότητας, προσθέτοντας με τον τρόπο αυτό κύρος στους κλάδους του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού που υπηρετεί.

Τα στελέχη της διοργανώτριας εταιρίας «T Expo» εργάζονται εντατικά για την προετοιμασία της νέας διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 7 Οκτωβρίου 2012 στο «Metropolitan Expo», στο νεότερο στη χώρα και εντυπωσιακών διαστάσεων εκθεσιακό κέντρο, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που το χαρακτηρίζει η εξαιρετική λειτουργικότητα, το πολιτισμένο περιβάλλον και η άνετη πρόσβαση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο συγκεκριμένος χώρος παρέχει στους διοργανωτές το πλεονέκτημα να διαχωρίσουν σαφέστερα τη θεματολογία της έκθεσης αναδεικνύοντας τον διπλό χαρακτήρα της:

• Την «ΗΛΕΚΤΡΟtec» με εκθέματα ηλεκτρολογικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικά και εργαλεία.
• Το «Σαλόνι Φωτισμού» το οποίο παρουσιάζει όλες τις τελευταίες προτάσεις αρχιτεκτονικού, επαγγελματικού, διακοσμητικού αλλά και οικιακού φωτισμού.

Στην έκθεση δίνουν το παρόν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ή αντιπροσωπεύουν στην Ελλάδα ηλεκτρολογικό και φωτιστικό υλικό. Συμμετέχουν επίσης κρατικοί και ιδιωτικοί Οργανισμοί, επιστημονικοί, επαγγελματικοί, εκπαιδευτικοί, συνεταιριστικοί και συνδικαλιστικοί φορείς, επιστημονικά και πιστωτικά ιδρύματα καθώς επίσης και εταιρίες ασφαλειών, πιστοποίησης, leasing κ.ά.

Η διεθνής έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» είναι διετής, υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς του χώρου και πλαισιώνεται από ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι το μηνιαίο περιοδικό της T-Press «Ηλεκτρολόγος».