ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ;
1ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα του Διαδικτύου, η τηλεόραση παραμένει μια από τις πιο κοινές καθημερινές δραστηριότητες. Στην πραγματικότητα, ο γενικός πληθυσμός δαπανά πάνω από τέσσερις ώρες μπροστά στην τηλεόραση ! Η τηλεοπτική διαφήμιση εξακολουθεί να είναι η πιο ισχυρή μορφή της διαφήμισης ! Ο τηλεοπτικός προγραμματισμός εξασφαλίζει τη διαφορετικότητα στο ακροατήριο και αιχμαλωτίζει με την εικόνα. Επιπλέον, η τηλεοπτική διαφήμιση ξεπερνά τον περιορισμό της εικόνας και του χώρου όπως περιορίζουν οι έντυπες καταχωρήσεις και το ραδιόφωνο. Μπορούμε να επιτύχουμε την προσέγγιση καταναλωτών σε εθνικό, περιφερειακό ή-σε πιο εξειδικεύμενο στόχο-κοινό με τη δημιουργία σύγχρονων τηλεοπτικών μηνυμάτων (σποτ) .
Υπάρχουν δυνατότητες διαφήμισης για τις επιχειρήσεις και τους προϋπολογισμούς όλων των μεγεθών.
2ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αν ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό μέσο, παραδοσιακό και με στόχο συγκεκριμένο κοινό, με υψηλή εμβέλεια και με χαμηλότερο κόστος της τηλεόρσσης τότε οι ραδιοφωνικές διαφημίσεις είναι η καλύτερη επιλογή ! Σχεδόν το 95% των ανθρώπων ακούν ραδιόφωνο μια φορά την εβδομάδα. Μπορούν να ακούν ραδιόφωνο όταν ξυπνήσουν, στην πορεία τους προς και από την εργασία ή και κατά τη διάρκεια της . Ραδιοφωνικές εκπομπές Internet είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλής στο νεανικότερο κοινό. Τα κλειδιά για την επιτυχή διαφήμιση και σε κάθε μέσο ή προϊόν, είναι ένα καλό μήνυμα σε κείμενο , εκφώνηση και μουσική επιμέλεια. Βασιστείτε σε μια διαφημιστική εταιρία με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή ραδιοφωνικών μηνυμάτων και υπηρεσιών στο ραδιόφωνο.

3ΕΝΤΥΠΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρόλη τη μεγάλη έμφαση που δίνετε σήμερα στο διαδίκτυο και το Κοινωνικό Media Marketing, είναι επίσης σημαντικό να μείνετε δημιουργικοί με τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης. Η έντυπη διαφήμιση είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος . Η κυκλοφορία των Εντύπων γενικότερα μπορεί να φθίνει σε σχέση με την ηλικία του Διαδικτύου, όμως πολλοί πιθανοί αγοραστές εξακολουθούν να στρέφονται στην εφημερίδα και τα περιοδικά, όταν θέλουν να αγοράσουν υπηρεσίες
4ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΟΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ -ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ- ΜΑΚΕΤΑ
Είναι κάτι περισσότερο από μια νέα εμφάνιση ή την εικόνα, είναι η σανίδα σωτηρίας σας. Ραδιοφωνικό , τηλεοπτικό μήνυμα ή έντυπα Πρόκειται για τη δημιουργία ενός ολόκληρου πακέτου που εκπροσωπεί την εταιρεία να προσελκύσει νέους πελάτες και να διατηρήσουν τους ήδη υπάρχοντες. Η εξαιρετική ομάδα μας συνεργάζεται μαζί σας για να αναπτύξει σαφείς σκοπούς και στόχους. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία απαιτεί μια συνεργασία μεταξύ της εταιρείας μας και της εταιρείας σας, μια δέσμευση για τη δημιουργία, την κατασκευή . Μαζί θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις διαφορετικές ευκαιρίες,τα προβλήματα , τις πιθανές απαντήσεις , με μια πλήρη ματιά 360 °.

BEHIND THE SCENES


 

 
video3-beforevideo3-after