Όλα όσα πρέπει
να ξέρετε για μας

Διαφημιστική που δημιουργεί αποτελέσματα

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαφημιστική προβολή και με οδηγό τα επιτυχή αποτελέσματα η PLUS προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο υπηρεσιών διαφήμισης. Με τη χρόνια εμπειρία μας στο χειρισμό λογαριασμών θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε κατάλληλοι για να προσφέρουμε στην επιχείρησή σας αυτό που της αξίζει. Από τηλεόραση, ραδιόφωνο μέχρι εφημερίδες, περιοδικά, outdoor, τα αναλαμβάνουμε επιδέξια. Η χρόνια εμπειρία μας με τις διαπραγματεύσεις των μέσων και η σκληρή δουλειά μας για την καλύτερη κατανομή του οικονομικού σας προϋπολογισμού κάνουν να μετρά το κάθε ευρώ σας. Το να διαλέξεις το καταλληλότερο μέσο και πρόγραμμα σε μία καμπάνια είναι ίσως το πιο κρίσιμο σημείο. Ωστόσο, με τις δεκάδες επιλογές μέσων που είναι διαθέσιμες πως μπορείτε να ξέρετε ποιο είναι κατάλληλο για την επιχείρηση σας;

Η χρόνια εμπειρία μας, οι έρευνες και ο προγραμματισμός, σας εξασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα που θα σας συστήσει η plus θα σας ικανοποιήσει.

λίγα λόγια για τη φιλοσοφία μας

 • η αγορά , μια πρόκληση01

  Σταθερές αξίες

  Θα βρείτε σε εμάς πάθος, συναδελφικότητα, δημιουργικότητα κι επιμέλεια για το χτίσιμο της επιχείρησης σας σε θέματα διαφήμισης.Πιστεύουμε στη δημιουργική δουλειά και αφιερωνόμαστε για να δώσουμε στον πελάτη μας αυτό το αποτελέσμα που του αξίζει.

 • επικοινωνία02

  Πρόσωπο με πρόσωπο

  Η επικοινωνία που συνήθως συναντάμε αυτές τις ημέρες είναι απρόσωπη , εμείς είμαστε σάρκα και αίμα. Απαντάμε σε τηλέφωνα και ερωτήσεις, παράγουμε ιδέες και σκέψεις. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας.

 • η διαφήμιση03

  Επίκαιρη επικοινωνία

  Το γραφείο μας λειτουργεί μέσα σε διάφορες αγορές κι ειδικεύεται εδώ και χρόνια στις Εκθέσεις(εμπορικές και κλασικές), τουριστική διαφήμιση και καταναλωτικά προϊόντα ή υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να εφαρμόσουμε σχέδια διαφήμισης κάθε μεγάθους και πεδίου εξαλείφοντας χρονοβόρες διαδικασίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ