ΝΑ'ΜΑΣΤΕ

Διαφημίσεις και όχι μόνο!

H ΕΚΘΕΣΗ ΕCOTEC ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

28.000 επισκέπτεςστην 5η «Ecotec»

Εντυπωσιακή προσέλευση επισκεπτών χαρακτήρισε την 5η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης «Ecotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 15-18 Μαρτίου στο «Expo Athens» στην Ανθούσα Αττικής.

Σχεδόν 28.000 επισκέπτες, η πλειοψηφία των οποίων ήταν επιχειρηματίες, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ιδιώτες επενδυτές έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, τα συστήματα και τις εφαρμογές που προσφέρουν καθαρή ενέργεια, μειώνουν το ενεργειακό κόστος και προστατεύουν το περιβάλλον. Αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος λαμβανομένης υπόψη της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.

Για μια ακόμη χρονιά η έκθεση επιβεβαίωσε τη δυναμική της, καθώς συμμετείχαν 240 εταιρίες, εκ των οποίων οι 60 συμμετοχές ήταν από το εξωτερικό, εκπροσωπώντας 15 χώρες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε το κοινό και για το συνέδριο «Ecoforum» -πάνω σε θέματα τεχνολογιών περιβάλλοντος- που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της έκθεσης αλλά και για τις παράλληλες με αυτό εκδηλώσεις που έγιναν στη διάρκεια του τετραημέρου.
Η «Ecotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» διοργανώνεται κάθε χρόνο από την «T Expo», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και υποστηρίζεται από όλους σχεδόν τους φορείς του χώρου.
Μέγας Χορηγός της έκθεσης ήταν η εταιρεία SOPRAY NEW ENERGY. Χορηγοί της έκθεσης ήταν οι εταιρίες RenApps, Upsolar, NEON ENERGY, THESAN και SUNRISE PV.
Τη διαφημιστική προβολή της εκθεσης είχε αναλάβει η εταίρια μας.
Περισσότερες φωτογραφίες στο http://www.ecotec-exhibition.gr/el/component/content/article/24.html